Verzending & Levering

Ons doel is om u de beste verzendopties te bieden, ongeacht waar u woont.

Wij leveren kwaliteit voor de laagste prijs van Nederland en Europa. Dit is mede mogelijk door de bijzondere relaties die wij hebben met fabrikanten wereldwijd. Als wij een product niet op voorraad hebben dan kunnen wij met behulp van onze snelle communicatie schakelen met de fabrikant en vragen het product direct door te sturen naar u. In dit geval hoeft het product niet eerst langs ons en krijgt u het sneller in huis.

Wij bieden u exclusieve prijzen voor onze producten met excellente klantenservice, in ruil daarvoor vragen wij van u iets meer geduld te hebben dan de gewoonlijke ‘’vandaag besteld, morgen in huis’’ slogans van de Nederlandse giga winkels.

Het tijdsbestek voor de bezorging van bestellingen is verdeeld in twee delen:

Verwerkingstijd: het printen van de canvas, Orderverificatie, maatwerk, kwaliteitscontrole en verpakking.

Alle bestellingen worden verzonden naar één van ons magazijnen voor verzending. Dit gebeurt binnen 24 uur nadat de bestelling is geplaatst. Het magazijn print en verwerkt uw bestelling, wat ongeveer 1-3 dagen duurt. 

Levertijd: Dit verwijst naar de tijd dat het kost voordat producten vanuit onze magazijn naar uw thuis worden verzonden.

Onze levertijd kan verschillen, dit heeft te maken met de huidige Covid-19 situatie. Wij bezorgen namelijk gratis door heel Europa, Canada, Amerika en meer. Daarom hebben we dan ook om logistieke redenen gekozen om onze magazijnen niet alleen in Nederland te vestigen.  

Na het verzenden van de bestelling kan de bezorging 1 tot 15 werkdagen in beslag nemen, de termijn hiervan is afhankelijk vanuit welk magazijn de zending afkomstig is. Echter uit onze cijfers blijkt dat meer dan 94% van onze pakketten binnen 1-1.5 weken geleverd zijn.

Kwaliteit: Omdat wij de canvas pas printen op moment van bestelling bent u verzekerd van een design met prachtige & heldere kleuren. U hoeft niet bang te zijn voor een kleurloos canvas wat al maanden of jaren zoals bij de meeste concurrenten in het magazijn ligt.

100% Leverings & Kwaliteitgarantie: Mocht het product niet naar wens zijn of om wat voor reden dan ook niet juist bezorgd worden dan kunt u bij ons heel gemakkelijk retourneren.

Meer informatie over de Track & Trace krijg je per e-mail nadat de bestelling is verzonden.